Flueforhæng lameller

Kender du de helt traditionelle flueforhæng med strimler i plastik, også kaldet lameller? Hvorfor ikke få farver og lidt spræl ind i hjemmet, og samtidig få hjælp til at holde de irriterende insekter udenfor? Flueforhænget med lameller fås i to forskellige størrelser, nemlig i størrelse 90x200 og 100x200, så det er muligt at finde et, der passer netop til din dør. Du kan se de forskellige størrelser og udvalg på disse to sider:

Flueforhænget fås også i mange forskellige flotte farver, og du får her et overblik over farver, så du måske kan danne dig et overblik over præcis den farve, der passer hjem til dig:

  • Hvid og sort
  • Hvid og lyserød
  • Hvid, mørkegrøn og sølv
  • Candufloss
  • Sun yellow
  • Retro farver
  • Brun, sand og hvid
  • Brun og beige 

Vær opmærksom på at det er forskelligt, hvilken størrelser og farver de forskellige fås i.

Jeg synes, der er så mange flotte farver, og det giver et dejligt spil, når der er flere forskellige farver sammen. Personligt er jeg vild med forhænget i retro farver, da det er til at blive i godt humør af med de farver med spræl i, og så kommer jeg til at tænke på min barndom, hvor der godt måtte være lidt pang og fest på farverne.

Flueforhænget er oplagt at bruge foran terrassedøren, hoveddøren, bagdøren eller hvad med døren ind til campingvognen eller andre steder, hvor man gerne vil slippe for de irriterende insekter. En anden mulighed er også at bruge forhænget som rumdeler. Så lukker du ikke rummet helt af, men får en naturlig inddeling af rummet. Det kan være, at du bor i en mindre studielejlighed, hvor du gerne vil have, at dit seng er lidt gemt af vejen i lejligheden. 

Hvis du er blevet nysgerrig på at se vores andre flueforhæng, så kan du se vores store udvalg her: Flueforhæng til alle typer døre - stort udvalg af dørforhæng (liseborg.dk) Her finder du også vores elegante flueforhæng med tråde, som er mere fint end vores flueforhæng med lameller. Eller hvad med vores forhæng med macrame knytning? Det er virkelig en flot udsmykning, der vil pynte i ethvert hjem, både som flueforhæng, men også som en flot vægdekoration.

I næste uge vil jeg kigge nærmere på vores flueforhæng med tråde. Jeg håber, at du vil finde inspiration til dit næste indretningsprojekt.

BoligindretningFlueforhængSommer