Flower Poweruge

Da vi satte os for at skulle lave noget med blomster i denne uge, var vi overraskede over hvor svært vi syntes det var. Blomster er nogle gange bare alt for tøsede og for lidt design. Men det ser ud som om at vi alligevel får rystet lidt ud af vore ærmer.

Mit første indslag er denne vase, hvor bunden er den samme, men så kan man klikke forskellige toppe på alt efter valget af blomster. Og den er tilmed lavet i hvidt porcelæn, der giver et koldt modspil til de frodige blomster man sætter i. Vasens enkelhed gør at den også kunne få lov at stå fremme uden blomster hjemme hos mig.

Produktet er på ingen måder nyt og vandt faktisk tilbage i 2009 en pris som bedste forbruger produkt i Holland. Designerne bag den er Arjan van Raadshooven & Anieke Branderhorst som er rygraden på firmaet Vij5.

Den eneste forhandler jeg har fundet af Vij5's produkter i Danmark er Gavefabrikken, der laver pakkeløsninger til firmaer, f.eks. til jul. De har ikke salg til alle os andre, desværre. Man vil derfor skulle henvende sig direkte til designerne eller hos én af de andre butikker rundt om i verden i håbet om at de vil sende til Danmark.

Update 2015 - der er kommet flere danske forhandlere på deres liste, så det kan være der nu er en dansk webshop som sælger Vij5 vasen.