Ferierabat - spar 10% på alt i shoppen

Godt nytår!
Jeg håber, I alle er kommet godt ind i 2016.

Mange steder er udsalget i fuld gang, men det venter jeg lidt med her på siden. Det skyldes, at jeg er på vej på ferie, så jeg kan få ladet batterierne op efter en temmelig travl december.

Mens jeg er på ferie, er der jo ingen til at passe webshoppen og få sendt ordrer afsted til kunderne. Derfor giver jeg 10% rabat på alle varer i shoppen, som en undskyldning for at I skal vente til uge 2 med at få jeres varer.

Har du været så uheldig at bestille inden jeg er taget på ferie, og derfor ikke har fået rabat, kan du istedet glæde dig over ikke at skulle vente på at modtage dine varer, da de er blevet sendt, så du modtager dem senest mandag d. 4. januar.

Rabatten gælder fra 1/1-2016 til og med 10/1-2016.

De 10% rabat er på alle varer i shoppen også bestsellere og nyheder.
Der er altså rabat på den stribede vasketøjskurv fra House Doctor, molekyleplakaterne fra Incado, fjerplakaterne fra TheClayPlay, Little Joseph lysestagen, humørskålene fra Tassen, dyrefadene fra Lærke Langballe, Faunascapes plakaterne fra WhatWeDo, de smarte flise stickers fra Tile Junkie, sengetøjet fra Snurk og alt det andet i shoppen.

Dog skal det siges, at hvis en vare er udsolgt, kan den ikke lægges i kurven, og derfor får man ikke rabat på disse produkter.
Hvis du eks. gerne vil købe fire af en ting, men kun kan lægge to i kurven, er det fordi, der kun er to på lager. Man kan altså kun købe de ting, som er på lager, til nedsat pris.

Jeg håber, I vil benytte jer af rabatten, så lover jeg at slappe rigtig meget af i sydens sol, så jeg er frisk til at få sendt jeres ting afsted d. 11. januar.

 

Det har desværre ikke været muligt for mig at finde nogen til at lave gæste-indlæg, mens jeg er væk, så bloggen holder også fri i uge 1.