En massiv laenestol - Liseborg.dk

Ud af en hel blok cedertræ er Tahiti Lounge stolen blevet formet. Den skulle være utrolig behagelig at sidde i, til trods for at den ikke er en normal polstret lænestol. Da stolen er lavet af naturligt ceder, udsender den en svag duft, så man skal kunne lide den krydrede duft af træ, hvis man skal have den stående. Den har en metaldrejefod og målene på stolen er 50cm høj og diameter på 100cm.
Fordi den er lavet af massivt træ, kan den sagtens tåle at stå udendørs, den vil dog ikke være så glad for at blive genneblødt eller skoldet af solen. Træet, som er brugt, kommer fra bæredygtigt forvaltede skove og, da det er et naturprodukt, vil der naturligvis være små forskelle i træet på de forskellige stole, der vil forekomme naturlige sprækker og, den vil give sig med tiden.
Tahiti er ikke den eneste stol i serien, men der findes også Bora Bora, som er en mindre men højere stol uden drejefod, som er 84cm høj og har en diameter på 73,5cm. Der er også stolen Maui, som faktisk er næsten helt magen til Tahiti, den har bare ingen fod, så den måler 100cm i diameter og er kun 47cm høj. Den kommer i en mini udgave med fire ben og måler 60cm i højden og diameter på 54cm.
Stolne er designet af Terry Dwan for den italienske træmøbelproducent Riva 1920.