DIY glaslanterner

De sidste dages solskin og skiftet til sommertid har fået mig i sommerhumør. Jeg glæder mig utroligt til at kunne bruge mere tid udendørs uden at skulle være pakket ind i flere lag tøj, og især til de lange sommeraftener.
Til disse lyse aftener kan man godt bruge noget hygge-belysning. Jeg fandt disse smukke glas som kan gøre det ud for udendørs lanterner. De er utroligt nemme at lave og kræver kun få materialer.
1 - Find nogle gamle glas krukker og glas i forskellige størrelser og former. Disse skal rengøres grundigt både ind- og udvendigt.
2 - Sno noget garn tæt rundt om glassene, nogen meget andre kun en smule for at få noget variation. Man kan også bruge garn med forskellig tykkelse og tekstur.
3 - Spray så glassene med mat hvid spraymaling. Man kan selvfølgelig også bruge andre farver, jeg synes bare de hvide glas er så smukke og neutrale. Husk at spray dem udendørs og på en gammel avis eller andet som kan smides ud bagefter. Husk at vende åbningen nedad så der ikke kommer maling ind i glassene. Der skal bruges 2-3 lag for at malingen dækker tilstrækkeligt.
4 - Når malingen er helt tør kan snoren fjernes og man kan komme et fyrfadslys i glasset.
Ideen kommer fra bloggen The Forge.