DIY Fredag: Lav pænt omslag til cupcakes

Hvis man skal servere cupcakes, vil man gerne have, at de ser pæne ud. Især hvis man har brugt tid på at pynte dem pænt, må de gerne præsenteres pænt.
En almindelig muffinsform kan være fin nok, men de kan let se lidt nussede ud, fordi de jo har været fyldt med dej og været en tur i ovnen.

En måde du kan få sine fine, pyntede cupcakes til at være endnu mere indbydende, er ved at give dem en ekstra kant udenpå formen, de er bagt i.

Det er meget nemt og gør en kæmpe forskel på udtrykket på din muffin eller cupcake.

Ideen kommer fra bloggen 52 Kitchen Adventures, og hun har lavet en smart template, så du let kan printe dine egne cupcakes-omslag.
Den kan du finde i hendes blogindlæg How To Make Cupcake Wrappers.

De minder lidt om de holdere, man får til engangskopper med take-away kaffe.

Du skal bruge noget tykt, mønstret papir eks. scrapbook papir, som du kan klippe cupcakeholderne ud af. Brug evt. en saks med mønster, for at gøre især den øverste kant lidt mere spændende.

Klip Cupcake Form I Papir


Du kan også vælge at sætte dem sammen med maskingtape, som passer til papirets farve og mønster istedet for almindelig, klar tape.

Jeg ville nok vente med at pynte mine cupcakes, til de var i omslaget, så jeg ikke kommer til at stikke en finger ind i frostingen. Men jeg er også temmeligt klodset.