Designslik

Når slik skal være noget særligt og ikke bare noget der proppes i indkøbskurven med mængderabat, så har Mermaid Univers lavet vingummier i særklasse! Vi er som forbrugere ved at være meget bevidste om, hvad der chokolade til en god chokolade og lakrids er bare lidt mere eksklusivt og lækkert når det kommer i en dåse og det har et navn som f.eks. Johan Bülow. Og nu er der kommet vingummier blandt designerslikket.

Mermaid Univers laver is om sommeren til turisterne på Bornholm, men der er noget stille i vinterhalvåret og det har producenten formået at udnytte til at fremstille vingummier af blandt andet tang. Og ikke nok med det, men de kører eventyret længere ud og opkalder deres produkter efter ting fra eventyret om den lille havfrue og bruger primært råvarer og smag fra Danmark; hyld, rabarber, stikkelsbær, tranebær, mm. 

En sidegevinst ved at spise dette eksklusive vingummi er at man som med et stykke godt chokolade ikke spiser så meget. Nydelsen er større både når man spiser og når man efterfølgende stiller sig på badevægten.

Min personlige favorit er koraller, men gå bare på opdagelse - også blandt deres kommende Jelly Beans, jeg allerede har smagt.

Pris for vingummi, kr. 50,-

Bag Mermaid Univers står Vibeke Bengtson og Jonas Bohn. Tjek deres video på Youtube.