Dalgona-kaffe - DELUXE

Dalgona-deluxe

Vi har opgraderet den traditionelle opskrift, så du nu kan opnå en fortryllende, cremet, velsmagende og stærkt vanedannende udgave af den populære is-kaffe - dalgona kaffen. 

Dalgona-kaffen er grundlæggende en pisket kaffeskum som røres sammen med et glas iskold mælk med isterninger. På den måde opnår man en mere cremet udgave af den klassiske is-kaffe. 

Hemmeligheden i denne opskrift ligger i en sød og lækker karamel sirup fra Spice By Spice, nemlig Butterscotch & Brandy.
Denne dessert sauce smager fantastisk og fungerer ikke kun som sødme i desserter og kaffe men tilfører også den lækre smag af butterscotch og Brandy.

Opskriften er super nem og tager kun 3 minutter at lave. 

Det skal du bruge

Det skal du bruge til din Dalgona-deluxe (2 glas):

  • 2-3 tsk. Spice By Spice - Butterscotch & Brandy 

  • 2-3 tsk. instant kaffe

  • 2-3 tsk. kogende vand 

  • Mælk (kan sagtens laves på havre-, soja eller anden type plantemælk - prøv dig evt. frem)

  • Isterninger 

Sådan gør du: 

  1. Sæt vand over til kog 

  2. Fyld instantkaffe og Butterscotch & Brandy i en lille skål 

  3. Når vandet har kogt fyldes det i skålen 

  4. Pisk ingredienserne sammen med en elpisker til det danner en lettere fast skum

  5. Fyld isterninger og mælk i  glassene (der skal være plads til 3-4 cm Dalgona-skum på toppen)

  6. Kom skummen på toppen (drys evt. med lidt kakao på toppen) 

Rør skummen sammen med mælken og nyd din Dalgona-deluxe 🥤