Color me bad

Når man bor i Skandinavien er det oplagt at vælge lyse farver på væggene og meget ofte hvid, for at give oplevelsen af lys og lethed kontra det mørke og triste vinterhalvår.

Jeg har set mange kiksede forsøg på at sætte kulør på stuen, hvor det er gået grueligt galt... Vær varsom med farvevalget. Pas på at det ikke alt sammen bliver tone i tone, i f.eks. brune nuancer.

En af tidens store trends siger natur, og det er derfor oplagt at kaste om sig med træ og brune farver i rummet. Det kan gøres på norsk-skihytte-måden og det kan gøres på en rå måde, der fremhæver de farver man allerede har i hjemmet.

Mal væggene grå og se hvordan det fremhæver en pink vase eller limegrøn pude. Med de grå vægge er der også mulighed for at vælge lidt farve til sofaen. En dyb rød farve kan gøre sig mange steder.

Sammen med det grå og de enkelte farve-spots (vaser, billeder, puder eller lign.) kan man sagtens sætte Muutos Dots i træ til. Havde de siddet i den føromtalte og frygtede norske skihytte havde man ikke lagt mærke til dem, men op af den grå væk skabes der en rå kontrast, som gør mig helt blød i knæene.

Så lad jer endelig inspirere af de grå nuancer og glæd jer over at de kan give varme via de lækre ting de fremhæver.

1. ex

2. ex

3. ex

4. ex

5. ex