BoligPlus

Danmark har fået endnu et boligmagasin. Efter et par gennemkigninger er jeg ikke overbevist om, at det bliver et af dem, jeg bliver abonnent på. Især ikke da jeg i lederen fandt en ret grov stavefejl, og de bare skriver "Stol af massiv eg", når nu det er en stol med et navn, CH 24 bedre kendt som Y-stolen. Desuden har de en gør-det-selv artikel, som de indleder med at de har ryddet op på redaktionen og fundet fire IKEA borde - altså nu er det at det er det første magasin, så hvorfor har de haft behov for at rydde op allerede?!?! og en af de fire designere i artiklen er en af deres læsere - det forstår jeg ikke, de kan vel ikke have nogen læsere, før de er udkommet?!?! Så der er nogle hjørner, de skal have filet til, før jeg kan betragte det som et godt magasin.
Deres hjemmeside kræver også en del arbejde før den er helt oppe og køre.
Egentlig er det mere et gør-det-selv magasin end et typisk boligmagasin, og det er nok derfor jeg ikke er super begejstret.
Dog er det hele ikke dårligt. Noget af det, jeg ser som er fordel, er at de efter hver rapportage (kaldet boligbesøg), har en side med -pris til stilen og en med +pris til stilen, så der er både det billige/billigere alternativ og det i den lidt dyrere ende. Generelt er de produkter, de viser i bladet, alle indenfor en rimelig prisklasse. Deres trendsider er også rigtigt godt opbygget, med lidt information om stilen, tips til hvordan man kan gøre det hjemme, farver og farvekoder og nogle få typiske produkter, som afspejler stilen.

Alt i alt vil jeg sige, at hvis man er på udkig efter et blad, som indeholder en masse gør-det-selv tips til ombygningen og re-design af boliginteriør og insoiration til nye produkter, som stort set alle er i den overkommelige prisklasse, er det et godt magasin.
Jeg vil dog vente lidt med at købe endnu et nummer, til de har fået lidt mere styr på, hvad det er, de vil.

 

Update 2015: BoligPlus havde en kort levetid og har ikke være i handlen længe