Blomsterbomber

Ikke det vildeste rebel-agtige man kan gøre, men der er noget dejligt modsætningsfyldt i at lave noget, der tager udgangspunkt i noget yderst destruktivt og få det til at skabe noget smukt og sart.

Kan vist lige nå at lave et par stykker til denne sommer: Blomsterbomber aka Flower bombs.

Her lidt forskellige opskrifter:

Funtimehappygardenexplosion

Instructables

Ideastations

Skulle det ske, du ikke helt er oplagt til at sidde smurt ind i blomsterfrø mm. derhjemme, så kan du købe håndgranater hos Suck.UK, der kan nøjagtigt det samme. Pris GBP 12,-

Plantables and Paper på ETSY har også div. blomsterbomber til salg. Pris $ 6,- og opefter (OBS! er ikke helt inde i reglerne omkring indførsel af frø fra andre kontinenter, så tjek det lige inden du gennemfører et køb herfra!)

Edenproject.com har en fin indpakning af deres seed bombs og det kan få mig til at købe den alene på udseendet. Jep, jeg er super overfladisk! Pris GBP 5,-

PS Skulle det ske nogle af vores læsere vælger at "kaste" sig ud i at smide blomsterbomber, så send os endelig et billede af bombe, nedslag og et billede hvor det spirer, og evt. en lokation, så andre kan glædes over denne form for Urban Gardening/Guerilla Gardening.