Balcon hylder

Det er tit man lige står og mangler et rigtig godt sted man kan stille en vase, sine nøgler, en fin nipsting eller noget helt fjerde. Derfor synes jeg, at de små runde træhylder, Balcon, til at hænge på væggen, designet af franske Inga Sempé er virkelig smarte. De er ikke så store at de er i vejen, men har den helt rigtige størrelse til at man lige kan bruge dem til afsætningsplads, eller til at fremhæve en flot ting.
Det at formen er rund gør også at de bliver mere interessante at kigge på end hvis det bare havde været en firkantet hylde. De kommer nærmest til at svæve ud fra væggen, da der kun er et lille samlingssted mellem hylde og væg.
Man kan sagtens bruge de smarte Balcon hylder i hele hjemmet, og give dem forskellige funktioner alt efter placeringen. Det kan være som et lille sengebord, en aflægningsplads til nøgler i gangen, til opvaskemiddel i køkkenet så bordet er frit eller måske på børneværelset til yndlingslegetøjet.
De er flottet for sig selv, men også med flere sammen i flere højder lidt sporadisk sat op, så man kan lave en lille collage af småting på væggen. Der findes også en udgave som er en lille skål, kaldet tidy, og en med et spejl på en pind op fra hylden, som selvfølgelig hedder Mirror.
Hylderne er lavet i bøgetræ og har en diameter på 14cm og er 2cm tykke. En Balcon koster 299kr, men er billigere hvis man køber flere sammen, Tidy koster 499kr mens Mirror koster 699kr. Køb dem her.