Badeværelses make over

Mit badeværelse er utroligt lille og ikke særligt indbydende. Grundelementerne er i orden; håndvask, toilet, og gulv. Men ellers er det for at sige det som det er enormt kedeligt.

Det har jeg nu gået med et stykke tid og ville gøre noget ved. Og det er faktisk ganske simpelt. Jeg behøver ikke male eller andet større arbejde - bortset fra at montere et par glashylder i indhakket bag toilettet. Så nu skal I bare se hvad jeg gerne vil fylde i badeværelset:

1. Lækker sæbe! Og det svære her bliver at bestemme sig - bliver nok nødt til at tage en til håndvask og lidt til mig når jeg skal i bad... Har før nævnt dem og gør det gerne igen; www.liila.dk har de skønneste sæber fra Frankrig så der er ingen undskyldning for ikke at være ren.

Flydende badegel, f.eks. Havbrise, kr. 119,- (Farven vil passe usandsynligt godt til de hvide, grå og få træprodukter der vil snige sig ind!)

Hamam-massagesæbe, kr. 80,-

2. Lidt duft, der ikke er for voldsom. Og ved ikke om det faktisk er ødvendigt efter jeg har indkøbt en halv sæbebutik... Vil dog gøre forsøget det med duftsticks fra f.eks. Bodyshop. Pris kr. 155,-

JYSK har faktisk et tilsvarende produkt til kr. 35 - vil lade næsen i stedet for pengepungen vælge, hvilken jeg bedst kan lide.

3. En stak nye håndklæder i en diskret farve. Jeg har valgt nogle mørkegrå badehåndklæder med navnet Uppsala fra Jysk til priser fra kr. 6,- pr stk. Dem napper jeg!

4. 2 stk. tandbørsteholdere i klar akryl med sugekop, så de kan sidde på spejlet og ikke optager noget af den sparsomme "bordplads" der er på håndvasken. Pr. stk kr. 10,- i Flying Tiger Copenhagens fysiske butikker.

5. Glashylder. De bliver lavet i et bestemt mål og bliver derfor nok det dyreste..., kr. 900,- hos en lokal glarmester.

6. Beholdere til vatpinde, negleklipper mm. IKEA har nogle fine æsker (Dragan) i bambus - sæt med 2 stk kr. 79,-

7. Et par lysestager til at skabe en wellness-følelse enten når jeg går i bad eller har gæster. De skal være af flet, så de giver et mere organisk udtryk til de kølige hvide og grå farver. stk. kr. 59,-

Samlet pris kr. 1551,95

Ja, det synes jeg nu ikke er så galt for et lille hjemmespa.

Update 2017:
Wesbhoppen hvor hamamsæbe og badegel er fundet, sælger ikke længere hudpleje.
Lysestagerne i flet er heller ikke længere til salg.