Badekars-æstetik

Det her er nok det smukkeste badekar jeg nogensinde har set! Det ligner en hængekøje og får et svævende og meget let udtryk. Jeg er dybt forelsket, hvis man altså kan være det i et badekar.

Det er britiske Splinter Works, der står bag designet, og de har valgt at kalde karet for Vessel. Der lægges op til en fritstående vandtilførsel, men det understreger bare bare enkeltheden i badekarret, synes jeg.

I pressemeddelelsen fra Splinter Works står der følgende om designet: 

"Struck by the synergy between the shapes of two compelling symbols of relaxation, a hammock and a bath tub, we were inspired to develop a piece that would provide the ultimate vehicle for total escapism."

Karret er 2,7 meter langt og monteres på væggen. Dog kan man lave specialmål, hvis de mål ikke helt passer til dine vægge. Det udføres i kulfiber og du kan vælge mellem flere farver, hvilket er med til at understrege hængekøjen som inspirationskilde.

Havde jeg plads vil jeg straks begynde at spare sammen! For bassen er selvfølgelig ikke helt billig. Pris 33, 259,- Til gengæld er du sikret at have noget meget specielt, da der kun laves 12 af slagsen.