Anderledes adventskranse

Glædelig første søndag i advent. Så er julen også kommet til bloggen. Hvis man ligesom jeg ikke er det helt store julemennesker, kan man jo vælge at lave en adventskrans som ikke er den klassiske med gran, kogler, kugler og bånd. Her er et par ideer som skiller sig lidt ud.

Alt For Damerne har en funky udgave med Jon Russel's Ghost Candelabra lysestage, som er pyntet op med kugler, nisser og andet glimmerstads, i pink! Lige noget for mig! Køb Ghost her.

Hos Blomsterbutikken Bang & Thy i Århus kan du købe en adventskrans til den nette sum af 4589kr, men så er den så også dækket af hvid polarræv, agave, glimmer og store moskugler. Man har vel lov at drømme!

En helt idiotsikret udgave er fire massive lys på et fad fyldt med kaffebønner og grankogler. Det lyder lidt kedeligt, men er faktisk ret elegant. Man kan også vælge at fylde andre ting på fadet eks. Quality Street/Ferrero Roches chokolader, valnødder, farverige knapper eller hvad man nu lige har i skuffen.

Ferm Living har til denne jul lavet String, som er en fin stage med trækugler, hvor der pudsigt nok er plads til fire lys. Kuglerne har forskellige størrelser og farver og de sidder på en lang lædersnor, så man kan forme den som man har lyst til. Køb den her til 749kr. String stagen fås også med træ-farvede kugler og med grå kugler til samme pris. 

Min personlige favorit er fra Ugebladet Søndag, hvor de har købt en bunke kyskager hos bageren og med en limpistol sat dem fast på en halmkrans sammen med fire lys, serveret på et kagefad.
Man kunne jo også selv bage kagerne for at få en speciel farve og former, og så synes jeg egentlig godt, at man også kunne give den et drys glimmer.