All I want for Christmas....

Der er mange ting jeg ønsker mig til jul. Der er en meget lang liste over bøger jeg gerne vil have, men også de klassiske ønsker som gavekort, smykker og parfume. Men også en del som er værd at skrive lidt mere om her på bloggen. Det er ikke alt sammen nye og revolutionerende ting til hjemmet, men lækkert design med god funktionalitet.

Kubus lysestager af Mogens Lassen. Jeg har længe syntes at den til fire lys var for meget adventskrans-agtig, men jo ældre jeg er blevet jo mere er jeg begyndt at sætte pris på stagernes enkelthed. Det er klart de sorte som tiltaler mig mest. Man kan købe både den sorte og den hvide udgave hos Paustian til 489kr for den til et enkelt lys og op til 1749kr for den til 8 lys.

Stegesoen Marmitta fra Kähler. Hvor vil det bare være skønt at komme hjem fra arbejde og så er det, man kom i ovnen om morgenen, klar og super mørt. Kähler har endda fået michelin-kokken Thomas Hermann til at lave opskrifter til den. Den findes i tre størrelser.

Panthella gulvlampen. Jeg er vokset op i et hjem med Verner Pantons Panthella lamper og kunne bare så godt tænke mig selv at have en. Der har ikke været plads i de lejligheder jeg har boet i tidligere, men nu har jeg et sted at stille den hvor den kommer til sin ret. Men jeg er ikke interesseret i en ny udgave med trykknap på ledningen, som kan købes til 5495kr her. Nej det skal være en af de gamle, som jeg husker den fra jeg var barn, med knap på foden, som kan variere lyset i tre styrker. Det er ikke muligt at købe pærer til forskellige styrker længere, men det er ofte muligt at finde Panthella lamper på de forskellige online autionshuse som Lauritz, Bruun Rasmussen og selvfølgelig på Den blå Avis.

Kettle tekande fra Menu. Min gamle tekande er ved at være godt slidt, så den trænger til at blive skiftet ud. Jeg har forelsket mig i Menu's fine tekande Kettle, som er lavet af glas og kan indeholde 1,5l. Der hører et te-æg med som sidder fast i låget med en silikonestrop. Den kan købes i Inspirations webshop til 499,95kr

Orlando sofa fra Bolia. Det kunne være så rart med en kæmpestor flyder af en sofa, hvor både kæresten og jeg kan ligge ned samtidig. Modulsofaen består af elementer som er 1x1 eller 1x0,5 meter, som man kan sætte sammen som man har lyst og plads til. Jeg kunne lige forestille mig at der kunne være plads til to hjørne og to ryg moduler i min stue, sat sammen til en åben hjørnesofa. Jeg kan ikke helt bestemme mig for hvilken type stof der skal på, men det skal være noget som er let at gøre rent og gerne være blødt. Det må jeg tage stilling til når jeg engang får råd til sofaen! Priser starter ved 2999kr og kan bestilles her.

 

Update 2015 - Marmitta stegsoen kan desværre ikke længere fås hos Kähler, men jeg er så heldig at have fået en, inden de udgik.