Akustikpaneler

Jeg tror, at de fleste mennesker har prøvet at opholde sig i et rum, hvor lyden er virkelig dårlig. Det kan være svært at høre, hvad der bliver sagt, der runger og man bliver hurtig træt i hovedet. Det kan have betydning for vores velbefindende, helbred og selve oplevelse af, hvordan det er at tilbringe tid i rummet. Det kan opstå i rum, der er meget store eller uden meget inventar, og det findes f.eks. i mange moderne boliger. 

Der findes to måder at reducere støjgener og forebygge dårlig lyd i, og det kan afhjælpes på to måder, som nævnes her:

  • Lydisolering: Kan foregå ved at mindske lofter, vægge og andre bygningsdeles evne til at sprede lyden.
  • Lydregulering: Her kan man ændre på rummets indretning og overflader. Det kan gøres med f.eks. møbler, billeder på væggene osv.

Hos Liseborg.dk er vi glade for kork, og en af grundene til det, er de mange kvaliteter som korken har. En af de væsentlige kvaliteter er, at kork er lydisolerende. Så ønsker du en bedre lyd eller at reducere genklang, så kan du fordel bruge kork på væggene. Vi sælger disse flotte akustikpaneler Akustikpaneler i kork | Super flotte og bæredygtige » Køb online! (liseborg.dk). Vi har tre forskellige modeller, som vil pynte flot i ethvert rum.

  •  Akustikpanel med 3D sildebensmønster, 50x100 cm
  • Akustikpanel med 3D striber, 50 x 100 cm
  • Akustikpanel 60x60 cm, 4 stk.

Udover at være praktiske og med korkens mange egenskaber, så er de også designet til det nordiske moderne hjem og kombinere det naturlige sammen med det elegante. Kork er nem at rengøre og har næsten ubegrænset holdbarhed. Derudover er korken bæredygtig og miljøvenlig. Så hvis du ønsker at gøre noget godt for dit hjem, så vil kork være et oplagt valg, da det vil bidrage til det gode indeklima.