5 til haven

Jeg går og krydser fingre for at det gode vejr fortsætter. Jeg sætter nemlig meget mere pris på solskin fra en skyfri himmel og en blid brise end grå skyer med regn og storm.

I min optimistiske tro om, at vejret fortsætter med at være varmt og solrigt resten af sommeren, har jeg her fundet 5 ting, som kan gøre udelivet lidt sjovere.

The Organic Company har lavet et rigtig fint have-forklæde med 5 store lommer foran. Forklædet er lavet af et kraftigt kanvas materiale, som selvfølgelig er lavet af 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld.
Det har en praktisk justerbar storp rundt om nakken og bindebåndet rundt om kroppen.
Haveforklædet fra The Organic Company findes i sort, mørkegrøn og mørkegrå og koster 275,- De kan alle tre findes hos Cahetu her.

Haveforklaede Organic Company


Til picnic turen kan det være rart med en køletaske til at holde madvarerne friske og kølige.
Det kan godt være svært at finde en pæn køletaske, men det har House Doctor gjort noget ved i år. De har nemlig brugt det meget populære sort/hvide stribede stof (kendt fra vasketøjskurven) til en fin, aflang køletaske.
Der er et enkelt håndtag i toppen, som har fået en forstrækning af kunstlæder. Køletasken har lynlås-åbning i toppen.
De hvide striber er en smule hvidere end på vasketøjskurven.
Find den stribede køletaske fra House Doctor til 165,- her.

Stripes Koeletaske


Bacsac har lavet en smart komposttaske, som man kan fylde med sit have- og køkkenaffald, lukke og lade den stå. Så bliver indholdet helt automatisk til kompost, du kan bruge i dine bede næste år.
Kompostbeholdere og - bunker er sjældent ret kønne, så en Compost Bag fra Bacsac vil virkelig kunne pynte i haven, som en smuk løsning på kompost-problemet.
Kompostposerne kan holde til at stå ude hele året, da Bacsac's produkter er 100% genanvendelige, frost- og UV-bestandige.
Der er tre forskellige størrelser 20 L. som er 70 cm høj, 40 L. som er 90 cm høj og 80 L. som er 120 cm høj.
Prisen er 399,- 499,- og 599,- og de kan alle tre købes hos designdelicatessen her.

Bacsac Komposttaske Stor


Jeg har skrevet om dem på bloggen før, men jeg er stadig ret vild med de smukke lanterner fra Cozy Room.
Især de dråbeformede lanterner med små huller i orientalske mønstre er simpelthen så smukke. De ville gøre sommernatten lidt lysere og stemningsfyldt.
Lanternerne fra Cozy Room findes i forskellige størrelser og farver og kan bl.a. købes hos Liv & Have.

Draabeformet Lanterne Coze Room


Skal du forkælde fuglene i haven, kan det gøres med den fine Dome foderstation fra House Doctor. Den er lavet af gennemsigtig plast, så man kan se fuglene, når de kommer forbi for at få lidt at spise.
Hullet mellem foderskålen og "låget" har en størrelse, så det kun er de mindre fugle, som kan komme derind. På den måde kan de forhåbentlig have maden i fred fra skader, duer og andre store havefugle.
Dome foderautomaten koster 159,- og kan købes lige her.

Dome Foderautomat House Doctor