5 krus - Liseborg.dk

Det kan gøre hverdagen lidt sjovere hvis man ikke skal drikke sin kaffe eller the af et kedeligt hvidt krus. Så derfor har jeg fundet 5 forskellige kopper som er lidt anderledes, men rigtigt fine.

Taz ah, som er designet af Attua Aparico Torinos, lignet et helt almindeligt hvidt krus, men under bunden er der tegnet en dyresnude. Så når man drikker af koppen kommer man til at ligne et dyr.

Mood mug er tre termokopper med et lille ansigt med øjne og mund, som viser en følelse. Der er Happy as Larry, Monstrously Moody og Seriosly Sleepy. Køb dem her

Stacked up er tre kopper i én. Det ligner at der står tre kopper oven i hinanden, men der er hul igennem, så man bare får en tre gange så stor kop kaffe. De kan købes her

Den danske designer Anna Olivia har lavet kopperne Hoved og Hale. Det er kopper i sæt af to, som når de stables bliver til et hlt dyr, og hver for sig er det et hoved og en hale. Man kan så vælge om man vil samle det rigtige dyr, eller om man vil skabe nye ved at bytte rundt mellem de fire forskellige dyr som kopperne findes i.

Normann Copenhagen har serien Mormor, hvor jeg er faldet for den del som ligner karklude, kaldet ribbed.

Update 2015:
Kopperne med dyr i bunden samt Hoved Hale kopperne bliver desværre ikke længere produceret.
Mormor serien med karklud-mønster er desværre heller ikke længere i produktion.