5 fra Idémøbler - Liseborg.dk

Skulle jeg vælge 5 ting fra Idemøbler ville det være følgende:

1. Sofabord med små skuffer - ikke til de vigtige ting, men også til min datters fornøjelse og leg i stuen. Det er af massivt træ (hvilken art fremgår ikke af produktinfo). Min største anke er bare at det er så langt (133 cm) og for højt (76 cm). Måske de ville lave det så det passede bedre til min stue og sofa?

2. Skohylde. Designet på skohylden er let og enkelt og samtidigt kommer der lidt kulør på uden at det bliver for voldsomt. Entréen er ofte et rum der er meget spartansk indrettet og derfor gør det ikke noget at man giver knager, hylder eller bøjler et lille pift!

3. Garderobeskab af den rummelige slags. Allerhelst skulle det bygges til det rum det skal stå, da jeg er træt af skabe, der ikke passer ind i soveværelset. Jeg har set alt for mange løsninger, hvor der er uudnyttet luft omkring skabet fordi det lige mangler 10 cm i højden eller længden for at passe ind, hvor det er tiltænkt. Til gengæld er der rig mulighed for selv at vælge skabets indretning.

4. Væglampe. Jeg er ikke synderligt begejstret for standerlamper. Jeg foretrækker ting der hænger. E t godt bud på et par nye sengelamper, entrébelysning eller måske et par stykker ved skrivebordet...

5. Vaskebænk til mindre krukker på terassen/i haven. Og helst ikke i hvid - det bliver for pussenusset.

Update 2015: produkterne i dette blogindlæg kan ikke længe købes hos IdeMøbler