200 plus

Vi er så glade for alle de mennekser der har valgt at vende tommelfingeren op og følge bloggen og samtidigt være med til at gøre lidt reklame for den via Facebook. 

Derfor vil vi gerne opgradere vores Dots fra Anne Black til dette über cool strygejern fra Tefal.

Det mest fantastiske ved produktet Tefal Freemove er at man kan stryge uden ledning, og så risikerer man ikke, at der konstant står damp ud af det, da man skal holde knappen under håndtaget inde for at få damp.

Jeg har ladet både min mand og mor teste og det er blevet brugt på skjorter, blonder, duge og truntens perleplader. Jeg har intet at udsætte på det! Man skal lige bruge et par minutter til at sætte sig ind i det nye teknik, men måske det så også kan fange mandens interesse at stryge...? At det er ledningsfrit, gør at jeg er mindre afhængig af stikkontakt eller forlængerledning, og derfor er det dejligt fleksibelt at arbejde med.

Bliver du ikke den heldige der får dette strygejern, skal du slippe kr 849,- for at blive den lykkelige ejer. For at være med i lodttrækningen skal du skrive en kommentar på dette eller et af weekendens (fredag, lørdag eller søndag) blogindlæg via facebook. Vi trækker lod mandag formiddag, så skynd dig bare at få det gjort med det samme.

Rigtig god weekend til jer alle og tak til Tefal, for at vi måtte lege med et af jeres produkter!

Indlægget er sponsoreret af Tefal