☀️ Sommer = grill-vejr ☀️

Spice By Spice

Det danske firma, ejet af Ib og Lise, forhandler de lækreste produkter fra Wild Appetite i New Zealand. 
Ib er uddannet slagter og har særligt øje for gode råvarer og har de sidste 30 år eksperimenteret og været passioneret omkring gastronomi og nyudvikling af klassikere i det nordiske køkken. 

Hvert enkelt produkt har en helt unik smag og de fleste produkter er veganske og glutenfri. 

Vi har selv afprøvet mange af produkterne og de har alle til fælles, at de med fordel kan anvendes i flere retter og på flere måder end man regner med. 

Nedenfor har vi udvalgt vores 5 favoritter til sommerens grill-retter. 

Krydderiblandinger

Enhver grill-mester med respekt for sig selv har krydderierne til kødet i orden. Med Mr. Bacon og Mr. BBQ ved hånden er du sikker på at smagen er i orden - hver gang. 

Mr. Bacon giver - som navnet antyder - en forrygende smag af bacon og er derfor velegnet til ovenpå steaks, bagte kartofler, brødet eller til grillede grøntsager. Mr. Bacon kan også med fordel anvendes som krydderi i dressingen til den bagte kartoffel, chips eller grøntsagsdip. 

NYHED - Mr. BBQ bidrager med en sød og røget smag af paprika, løg, koriander, spidskommen og hvidløg. Mr. BBQ egner sig til alle slags kød, fars, fjerkræ og fisk. Særligt på pulled pork kommer “han” til sin ret. 

Begge “herre” er altså helt uundværlige når grillen skal tændes op. 

Marinader 

NYHED - Whiskey Barbecue er velegnet til marinering af især oksekød og svinekød. Saucen kan også lunes og tilsættes lidt fløde, så har du en formidabel (og nem) whiskeysauce. 

The Original BBQ sauce er mild og er en klassisk favorit hos de fleste. Den er perfekt til alle kødtyper - både som marinade eller pour over og kan altså bruges både før og efter stegning. 

Smokey BBQ sauce har en fantastisk røget smag og er helt ideel til grill. Den passer på alle kødtyper og kan også bruges som kold sauce til de fleste retter. Brug den også gerne som marinade inden kødet skal på grillen. 
TIP: Mix Smokey BBQ sauce med Butterscotch & Brandy og brug den som marinade til dine spareribs.