Har du mod på at prøve den teori og viden du har indenfor marketing og e-commerce, og har du lyst til at prøve at arbejde på webshop med produkter både til private og erhverv? Så kan Liseborg.dk være en mulighed for dig.

Vi leder efter en ny e-commerce praktikant, der kan hjælpe os med de mange opgaver der er forbundet med den daglige drift af webshoppen. Du kan komme til at arbejde indenfor de områder du vil, men vil blive introduceret for både SEO, kunderejsen, Google Ads, Facebook ads og e-mail marketing.

Liseborg.dk er en mindre virksomhed, hvor der er højt til loftet og hvor dine meninger og input bliver hørt. Hos os er der ikke langt fra tanke til handling, og du kan derfor hurtigt få indflydelse via dine idéer og inputs til virksomheden.

Liseborg sælger både til private og til erhverv. Til private sælger vi boligprint og boligindretning. Boligprint er produkter som badeforhæng med tryk, magneter med tryk, duge med tryk og mange andre produkter, som kunden selv kan designe og bestille. Til erhverv sælger vi tryk materialer, primært skilte. Alt lige fra magnetskilte til firmabilen, klistermærker og til store facade skilte til bygninger.

Hvem søger vi?

Det er ikke afgørende hvilken uddannelse du har, det vigtigste for os er at du brænder den digitale verden, og at du har kendskab til e-commerce og online marketing.

Vi søger både fuldtids- og deltidspraktikanter, og hvis du kan nikke ja til nogle af nedenstående punkter, så er vi rigtig glade!

  • Har kendskab til Google Analytics
  • Har arbejdet med Google- og Facebook ads
  • Er glad og udadvendt, og kan arbejde i et team samt selvstændigt.
  • Er initiativrig og kreativ

Send din ansøgning til michael@liseborg.dk eller ring på 71 99 90 08