Gaveønsker 2013

I min stue har jeg en gruppering af en sofa og lænestol i uld - 2 forskellige nuancer. Sammen med dem står en briks beklædt med læder. Jeg er stor fan af naturmaterialerne, da jeg synes de giver varme, men og er rare at røre ved.

Kombinationen af de 3 farver og materialer gør at jeg bruger puder til at give opstillingen en rød tråd. Puderne er ofte i samme materiale eller farve. Jeg bruger meget få farver i de bløde møbler, for at det ikke kommer til at se for rodet ud. Derfor er det ikke så tit jeg skifter puderne ud eller tilføjer nye til samlingen.

Men nu er jeg faldet for den fine grå strikpude i 100% lambswool fra Sally Nencini fra engelske Designersmakers. En lys bundfarve med en sort fugl (35x35 cm), der giver et grafisk udtryk. Helt enkelt og samtidigt lidt feminin i udtrykket.

Pris GBP 47,-

Udover fugle har Sally Nencini f.eks. også lavet denne pude med et træ. Den er lidt større (45x45 cm) og koster derfor GBP. 65,- Og bare så der ikke er nogen former for tvivl: Jeg bliver glad for en pude fra Sally Nencini uanset motivet!

Se flere Sally Nenciniprodukter på hendes egen hjemmeside her.

Update 2016: Designersmakers hjemmesiden er lukket

Skriv en kommentar

translation missing: da.blog.comments.approval_notice